Βελτιστοποιούμε τον κώδικα της κάθε σελίδας, ώστε να διαθέτει φιλικότητα χειρισμού, ταχύτητα θέασης σε κάθε συσκευή αλλά και ικανότητα ανίχνευσης από τις μηχανές αναζήτησης.

Σωστή διάταξη Ιστοσελίδας, σε κάθε συσκευή.

Responsive Sites

Μεριμνούμε προσθέτοντας τον κατάλληλο κώδικα, ώστε η κάθε σελίδα του να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται στο μέγεθος της οθόνης της κάθε συσκευής, είτε είναι Έξυπνο Κινητό, είτε Ταμπλέτα, είτε Επιτραπέζιος Υπολογιστής, από ώστε ο χρήστης να βλέπει σωστά την κάθε σελίδα του ιστοτόπου σας.

Φροντίζουμε τη διάταξη ώστε να προσελκύει τους πελάτες σας. Το website σας αντιστοιχεί στην βιτρίνα της εταιρείας σας. Ένα κακοσχεδιασμένο website αντανακλάει το πως ένας πελάτης θα νιώσει για την εταιρεία σας.
Το κλειδί για οποιαδήποτε αποτελεσματική Ιστοσελίδα είναι να εξασφαλιστεί ότι οι πελάτες σας θα προσελκυστούν και θα παραμείνουν σε αυτήν.
Για αυτό η διάταξη και ο τρόπος που εμφανίζονται όλες οι σελίδες του Διαδικτυακού σας Τόπου είναι σημαντική.

Ο στόχος μας ταυτίζεται με τους Κυρίαρχους Στόχους της κάθε εταιρείας της οποίας δημιουργούμε τον διαδικτυακό τόπο.
Η εταιρεία να πουλήσει το προβαλλόμενο προϊόν, ή να παρέχει την υπηρεσία, η εν γένει να πληροφορήσει τον επισκέπτη, για τις δραστηριότητες της.

Εξιδεικευμένος σχεδιασμός

Εστιάζουμε στις απαιτήσεις της Επιχείρησής σας.

Πριν τον σχεδιασμό με τη συνεργασία σας:
1. Αναλύσουμε και συγκεντρώσουμε στοιχεία για το κοινό στο οποίο θέλετε να απευθυνθείτε.
2. Γνωρίζουμε από εσάς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε.
Κατόπιν προχωρούμε στον σχεδιασμό της Ιστοσελίδας σας.

Σχεδιάζουμε τον Διαδικτυακό σας Τόπο, προσέχοντας να δημιουργήσουμε μία ελκυστική παρουσίαση, ώστε ο επισκέπτης της Ιστοσελίδα σας να έχει εύκολη πλοήγηση και να ενημερώνεται σωστά από την παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών σας.

Στόχος μας η Ιστοσελίδα που δημιουργούμε για εσάς να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της εταιρείας σας, ώστε να μπορέσει να συμβάλει στα μέγιστα στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Custom Design
Newsletter Design

Email και Newsletter Design

Δημιουργούμε, τα προωθητικά μηνύματα της εταιρείας σας.

Είτε θέλετε να διατηρήστε το κοινό σας χρησιμοποιώντας newsletters, είτε θέλετε να προωθήσετε προϊόντα μέσω ειδικών προσφορών, είτε να αποστείλετε ενημερώσεις σχετικά με υπηρεσίες σας, είτε να στείλετε οδηγίες στους πελάτες σας και τέλος να συνδεθείτε ή να απαντήσετε σε αίτημα συνεργατών ή πελατών σας.
Οι παραλήπτες σας θα έχουν καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης με όφελος της επιχείρησής σας.

Αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες των προγραμμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημιουργούμε τα μηνύματά σας με σωστή απεικόνιση σε κάθε συσκευή προσέχοντας την εμφάνιση, ώστε η αποτελεσματικότητα της καμπάνιας σας να αυξηθεί.
Στόχος μας να συμβάλουμε στην βελτίωση του αντίκτυπου των καμπανιών σας μέσω ευπαρουσίαστων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Social Media Marketing

Σχεδιασμός και προσθήκες, για να μετατραπούν τα Κοινωνικά Δίκτυα σε καθοριστικούς παράγοντες αύξησης των πωλήσεων της εταιρείας σας.

Μας γνωρίζετε, το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλετε να προωθήσετε. Καθορίζουμε μαζί το κοινό στο οποίο θέλετε να απευθυνθείτε. Επιλέξτε την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Προσδιορίζουμε, ελέγχουμε και βελτιώνουμε το υπάρχον περιεχόμενο (Κείμενο, φωτογραφίες, Video, Animation, Banners). Δημιουργούμε (όπου χρειάζεται) καινούργιο.

Να έχετε αποδοτική και ομοιόμορφη παρουσία, αφού θα έχουμε φροντίσει τα εμπλουτισμένα θέματα από πλευράς σωστής εμφάνισης, την προσθήκη κίνησης όπου είναι δυνατόν και τέλος την προσθήκη αλληλεπίδρασης σας με τους επισκέπτες ώστε τα Κοινωνικά Δίκτυα στα οποία θα συμμετέχετε, να μετατραπούν σε καθοριστικούς παράγοντες αύξησης των πωλήσεων σας.

Social
SEO

SEO optimization

Βελτιστοποίηση του διαδικτυακού σας τόπου, ώστε να εμφανίζεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.

Βελτιστοποίηση των εικόνων και τυχόν βίντεο στην Ιστοσελίδα σας. Επεξεργαζόμαστε κάθε τέτοιο στοιχείο μετρώντας την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα. Βελτιστοποιούμε τα εφέ και ρυθμίζουμε ορισμένα τμήματα ξεχωριστά για την εμφάνισή τους σε επιτραπέζιους υπολογιστές και ξεχωριστά για κινητά που πολλές φορές έχουν περιορισμένο εύρος και ταχύτητα Ιντερνέτ.

Ρυθμίζουμε και ελέγχουμε τα κείμενα και τις ιδιότητες όλων των στοιχείων.
Προσθέτουμε σε κάθε εικόνα ιδιαίτερα και μη εμφανή χαρακτηριστικά.
Ελέγχουμε και διορθώνουμε τα εμφανή κείμενα της Ιστοσελίδας σας προσέχοντας να πληρούν τις προδιαγραφές των μηχανών αναζήτησης..
Ρυθμίζουμε τον κώδικα προσθέτοντας σε μη εμφανή σημεία λέξεις κλειδιά.

Οι καμπάνιες είναι μία διαδικασία για την οποία μπορούμε να σας προτείνουμε και σας παρέχουμε την υποστήριξη διότι και αυτή οδηγεί σε άνοδο στα αποτελέσματα αναζήτησης με παράλληλη αύξηση πωλήσεών σας.

Να φροντίσουμε τον Ιστότοπό σας, εκτός από την σωστή εμφάνισή του σε κάθε συσκευή και η διάταξή του να πληροί τις προδιαγραφές σύμφωνα με τις τελευταίες απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης (Google, Bing κ.λπ.) προσθέτοντας τον κατάλληλο κώδικά με στόχο να εμφανίζεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.

Στείλετε μήνυμα για απορίες, διευκρινήσεις για ότι σχετικό σας ενδιαφέρει: info@topwebsite.gr

Αν θέλετε, συμπληρώστε το αίτημά σας, εδώ:

Επικοινωνία με topwebsite.gr